Szempilla hosszabbítás

Kozmetikámban egyik fő szolgáltatásként elérhető az 1-4D műszempilla/professzionális szempilla hosszabbítás, a természetesség jegyében. Kiváló minőségű anyagokkal és precizitással dolgozom, hogy vendégeim sok-sok éven át ragyogó tekintettel kezdjenek és zárjanak minden napot!:)

Mit takar a kiváló minőség és precizitás?

13mm-nél hosszabb és 0,12mm-nél vastagabb műszempillákkal nem dolgozom. A műszempilla applikálása előtt konzultálunk az elképzelésedről, hogy inkább szinte észrevehetetlen, természetes hatást szeretnél elérni, dúsabb spirálozott hatás vagy egy drámai volume szett a vágyad. Ennek tudatában és a saját szempilláid minőségének, mennyiségének megvizsgálása után választom ki személyre szabottan a műszempillák hosszúságát és vastagságát.

Szeretek 100%-os töltöttséggel dolgozni, ami azt jelenti, hogy minden olyan szálra kerül műszempilla ami a megfelelő "növekedési fázisban" tart, a bébi pillák megfelelő izolálása mellett, ezért garantáltan minőségi, nem roncsoló, dús műszempilla szettet kapsz, viszont nem 1 és 1,5 óra alatt. Bizonyos műszempilla szettek első applikálása 2-3 órába is telhet.

Szempilla kisokos

 • 1D(klasszikus): Egy természetes(saját) szálra 1 mű pilla kerül applikálásra.

 • 2D(dupla): Egy természtes(saját) szálra 2 vékonyabb mű pilla kerül applikálásra.

 • 3-4D(volume): Egy természetes(saját) szálra 3-4 vékonyabb mű pilla kerül applikálásra speciális technikával.

ÁPOLÁSI ÚTMUTATÓ

Pilláidat(arcodat) minden nap tisztítsd meg alaposan: olajmentes hab állagú lemosóval, szöszmentes vattával (vagy applikátorral amit tőlem kérhetsz):

 • Megóvva magad a kellemetlen fertőzésektől amik a saját párnádon és a pilláid közt felgyülemlett szennyeződésekkel kerülhetnek be a szemedbe/bőrödre egy-egy lemosatlan smink után.

 • Zuhanyrózsa segítségével öblítsd le bátran a pilláid, majd puha törölközővel gyengéden itasd fel róluk a vizet.

 • Minden nap fésüld át a pilláidat tiszta kefécskével. (fontos de nem elegendő)

Nem ajánlom a szempillaspirál, tus és szemceruza használatát a felső szemhéjon, de semmiképp se használj vízállót ezekből!

 • a spriál összetapasztja a pillákat, nem esztétikus, eltávolítása azok lehullásához vezet

 • a tus és szemceruza beülnek a szempillák közé, olajos összetevőiknek köszönhetően gyengítik a ragasztót

Több pilla, szebb és tartósabb pillasor!

SZABÁLYOK

Szempilla építés előtt:

 • Érkezz tiszta pillákkal, hogy ne teljenek el értékes percek az applikáció idejéből a smink és egyéb szennyeződések alapos eltávolítása miatt! A fogorvosnál tett látogatást is alapos tisztálkodás előzi meg, itt miért lenne másképp?:)

 • Ne sminkelj és krémezz aznap a szemkörnyékeden! (tus, spirál, szemceruza, korrektor, alapozó!)

Szempilla építés után 48 órán át:

 • Ne érje közvetlen hő, pára, víz a pillákat! Tehát ha jársz szoláriumba, szaunába, edzeni stb ezeket mind az applikáció előtt tedd! Ide tartozik a hajmosás, hajszárítás, hajvasalás, sírás, sütés, lekvár vagy leves főzés!:) Mind előtte!

 • Ne sminkeld a szemkörnyéked, azt le is kell mosni valahogy!:))