PhiBrows microblading

A phibrows microblading szemöldök tetoválás egy hiperrealisztikus kézi szálazási technika.

Egy sok apró tűből álló pengével viszek pigmentet a bőrbe. A precíz pigmentbetöltés által hihetetlenül természetes hatás érhető el, a tetovált szálak különállóak, élesek és a saját szőrszál növekedési irányát követve haladnak tökéletes harmóniában.

A szemöldök formája az arc struktúrájához és az aranymetszés szabályaihoz mérten kerül megtervezésre. A tetoválás színét a saját szemöldök és a hajtő természetes színéhez igazítom.

Az egyénhez illeszkedő természetes színeknek, formatervezésnek és az apró tetovált szálaknak köszönhetően teljesen szőrtelen(pl.: alopécia, hormonális zavarok, kemoterápiás kezelés után) bőrfelületen is bátran alkalmazható technika.

Dús szemöldökkel rendelkezőknek sem kell aggódniuk, a tetováláshoz egyáltalán nem szükséges a szőrszálak ideiglenes eltávolítása, borotválása!

Kiknek ajánlom?​

  • Akinek világos, festés vagy sminkelés nélkül "láthatatlan" szemöldöke van.

  • Akinek dús szemöldöke van azonban nem elégedett a formával, itt-ott hiányos, foltos.

  • Akinek alkati vagy egészségügyi okokból nincs szemöldök szőre, a púderes tetoválást, szemöldökceruzázást túl erősnek gondolja és természetes hatásra vágyik.

  • Bárkinek aki minden reggel tökéletes szemöldökkel szeretne ébredni!:)A microblading ára 80.000Ft, ami magában foglalja a konzultációt(allergia tesztet), tetoválást, egy 4-12 hetes korrekciót és utóápoló termékeket.

Szükség esetén extra korrekció: 10.000Ft

Szín frissítés(6-18 hónap, ha nem lett frissítve más tetováló által): 40% kedvezmény az új tetoválás aktuális árából.


Fontos tudnivalók

  • ​A tetoválást egy ingyenes konzultáció előzi meg, amely során átbeszéljük az esetleges kontraindikációkat, elképzeléseidet, allergia tesztet végzek, illetve ekkor egyeztetjük a tetoválás időpontját.

  • A bőr teljes gyógyulása 2-3 hét, illetve a negyedik héttől lehet sort keríteni a korrekcióra, ami után szintén ugyanennyi a gyógyulási idő, ezért kérlek előre gondold át, mikor mennél nyaralni.

  • A tetoválás előtt 4-5 nappal nem végezhető kozmetikai kezelés, tartós szemöldökfestés, továbbá szoláriumozás. Gyulladt, égett bőr kizárja a tetoválás elkészítését.

  • Nem téli időszakban készült tetoválások védelmére fokozottan ügyelni kell az UV sugárzás és izzadás miatt, elkerülve a bőr gyulladását és a beültetett pigment korai felszívódását.

  • ​A tetoválás korrekció nélkül nem tekinthető teljesnek. Az első korrekció ingyenes 4-12 héten belül.

  • Amennyiben a tetoválás mellett döntesz, az allergia teszt elvégzésekor 10.000Ft(teljes árból kerül levonásra) konzultációs díj fizetendő, aminek az 50%-a 48 órán belüli allergiás reakció esetén visszajár.