Szempilla hosszabbítás

Kozmetikámban egyik fő szolgáltatásként elérhető az 1-4D műszempilla/professzionális szempilla hosszabbítás, a természetesség jegyében. Kiváló minőségű anyagokkal és precizitással dolgozom, hogy vendégeim sok-sok éven át ragyogó tekintettel kezdjenek és zárjanak minden napot!:)

Mit takar a kiváló minőség és precizitás?

13mm-nél hosszabb és 0,12mm-nél vastagabb műszempillákkal nem dolgozom. A műszempilla applikálása előtt konzultálunk az elképzelésedről, hogy inkább szinte észrevehetetlen, természetes hatást szeretnél elérni, dúsabb spirálozott hatás vagy egy drámai volume szett a vágyad. Ennek tudatában és a saját szempilláid minőségének, mennyiségének megvizsgálása után választom ki személyre szabottan a műszempillák hosszúságát és vastagságát.

Szeretek 100%-os töltöttséggel dolgozni, ami azt jelenti, hogy minden olyan szálra kerül műszempilla ami a megfelelő "növekedési fázisban" tart, a bébi pillák megfelelő izolálása mellett, ezért garantáltan minőségi, nem roncsoló, dús műszempilla szettet kapsz, viszont nem 1 és 1,5 óra alatt. Bizonyos műszempilla szettek első applikálása 2-3 órába is telhet.

Szempilla kisokos

  • 1D(klasszikus): Egy természetes(saját) szálra 1 mű pilla kerül applikálásra.

  • 2D(dupla): Egy természtes(saját) szálra 2 vékonyabb mű pilla kerül applikálásra.

  • 3-4D(volume): Egy természetes(saját) szálra 3-4 vékonyabb mű pilla kerül applikálásra speciális technikával.