PhiBrows microblading

A phibrows microblading szemöldök tetoválás egy hiperrealisztikus kézi szálazási technika.

Egy sok apró tűből álló pengével viszek pigmentet a bőrbe. A precíz pigmentbetöltés által hihetetlenül természetes hatás érhető el, a tetovált szálak különállóak, élesek és a saját szőrszál növekedési irányát követve haladnak tökéletes harmóniában.

A szemöldök formája az arc struktúrájához és az aranymetszés szabályaihoz mérten kerül megtervezésre. A tetoválás színét a saját szemöldök és a hajtő természetes színéhez igazítom.

Az egyénhez illeszkedő természetes színeknek, formatervezésnek és az apró tetovált szálaknak köszönhetően teljesen szőrtelen(pl.: alopécia, hormonális zavarok, kemoterápiás kezelés után) bőrfelületen is bátran alkalmazható technika.

Dús szemöldökkel rendelkezőknek sem kell aggódniuk, a tetováláshoz egyáltalán nem szükséges a szőrszálak ideiglenes eltávolítása, borotválása!

Kiknek ajánlom?​

  • Akinek világos, festés vagy sminkelés nélkül "láthatatlan" szemöldöke van.

  • Akinek dús szemöldöke van azonban nem elégedett a formával, itt-ott hiányos, foltos.

  • Akinek alkati vagy egészségügyi okokból nincs szemöldök szőre, a púderes tetoválást, szemöldökceruzázást túl erősnek gondolja és természetes hatásra vágyik.

  • Bárkinek aki minden reggel tökéletes szemöldökkel szeretne ébredni!:)

Kozmetikámban egyik fő szolgáltatásként elérhető az 1-4D műszempilla/professzionális szempilla hosszabbítás, a természetesség jegyében. Kiváló minőségű anyagokkal és precizitással dolgozom, hogy vendégeim sok-sok éven át ragyogó tekintettel kezdjenek és zárjanak minden napot!:)